RuNI VVS AB

Hallå, hallå på er alla! Hoppas ni fått en bra start på dagen! Det har i alla fall jag fått och så här på morgonen fick jag lust att skriva ett inlägg på bloggen innan det är dags att åka till jobbet. Det är många av mina trogna och lojala läsare som har velat att jag skulle berätta om den här badrumsrenoveringen som har genomförts. Jag förstår att det är många av er som planerar någon åtgärd där ni kommer att behöva få hjälp inom VVS i Lund. För det är ju så här att grunden till en väl utförd badrumsrenovering är att man får hjälp av kompetenta rörmokare. Det finns ett företag inom VVS I Lund som heter RuNI VVS och det är dem som var delaktiga i min badrumsrenovering. Jag valde att vända mig till dem på grund av att de är ett auktoriserat företag inom Säker Vatten och medlemmar i VVS-installatörerna och Småföretagarna, då vet man att risken för bristfälliga vatteninstallationer är minimal. Med tanke på att de flesta som läser den här bloggen bor här i Lund och att ni också ställt frågor specifikt till mig där ni ville få veta mer om det här, eftersom ni vet om att jag har fått badrummet renoverat, så vill jag ge er tipset att anlita RuNi VVS. Ni kommer att få engagerad och kompetent hjälp om ni vänder er till dem och medarbetarna är dessutom oerhört trevliga att ha att göra med vilket alltid är ett extra stort plus i kanten. Ni kommer att få den hjälp som ni eftersöker inom VVS i Lund om ni väljer att vända er till RuNi VVS.