Restaurang i Halmstad

När jag och min flickvän var på besök hos våra morföräldrar i Halmstad så kände vi att vi ville passa på att se oss omkring. Det är inte ofta man är i Halmstad och eftersom man ändå hör såpass bra saker om staden som man gör så kände vi att det kunde bli riktigt roligt att se vad staden har att erbjuda. Vi åkte till olika varuhus och jätte trevliga butiker, därefter gick vi även till en restaurang i Halmstad som heter Papas och där måste jag bara säga var bland det absolut godaste maten jag någonsin har ätit, fantastisk smakupplevelse som jag verkligen vill rekommendera till alla!

Därefter åkte vi vidare till mormor och morfar där vi tog med dem ut på en riktigt trevlig eftermiddag där vi gick på stora loppmarknader och bland annat kollade när Halmstad Bollklubb spelade match.

Det blev verkligen en fantastiskt trevlig dag och är så otroligt glad över att ha fått spendera den med så underbara människor.

Du gillar kanske också...