Renovering i Mölndal

Ja sen jag och min sambo separerade så har jag länge försökt tänka igenom vad exakt jag ska göra med min lägenhet. Har känt att jag velat gör aom mycket och börja om på nytt. Därför kände jag att det verkligen var dags att anlita ett företag som erbjuder tjänster inom renovering i Mölndal. Jag satte mig ned med Gashitrading som erbjuder just alla typer av tjänster inom just detta och förklarade för dem att om dem har några roliga och intressanta förslag så är dem mer än välkomna att ge förslag på dem. Efter många turer fram och tillbaka kom vi fram till en riktigt rolig och intressant plan vi kunde göra genom att bygga ihop vårt kök med vardagsrummet. Detta projektet tog dem ungefär en arbetsvecka att genomföra, men oj så fantastiskt bra slutresultatet blev.

Därför skriver jag denna texten just nu, då jag ville verkligen ta mig tiden till att rekommendera Gashitrading för deras helt enastående arbete för mig.

Du gillar kanske också...