Psykolog i Vasastan

När jag var barn så drabbades jag ofta av svåra mardrömmar som gav mig väldigt många traumatiska minnen som jag än idag kämpar med att kunna bli av med. Jag har därför till slut fått börja gå hos en psykolog i Vasastan som heter Bäckman Barbäck Psykologitjänster AB som erbjuder just möjligheten att prata ut om sina problem och komplikationer där dem gör precis allt för att kunna hjälpa dig att komma över komplikationerna.

Vad som däremot känns väldigt skönt nu och vad som lättar mitt sinne är att veta hur roliga veckor man har framför sig med bal, student, sommar och Mallorca, det kan verkligen bli en helt fantastiskt rolig tid och detta gör verkligen så jag fått andra tankar.

Nu ska jag strax iväg för att kolla på in bror som spelar final i distriktsmästerskapet.

Du gillar kanske också...